Νομπελίστας Φυσικός στο Loutraki Thermal Spa

Το Υδροθεραπευτήριο  LOUTRAKITHERMALSPA  επισκέφθηκε κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στο Λουτράκι ο Ακαδημαϊκός της Ρώσικης Ακαδημίας Επιστημών και Βουλευτής του Ρώσικου Κοινοβουλίου, καθώς και Πρύτανης και Ιδρυτής του Ακαδημαϊκού Πανεπιστημίου της Ρωσίας κ. ΖΟΡΕΣ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ΑΛΦΕΡΟΦ,  που έχει βραβευθεί με το Νόμπελ Φυσικής το έτος 2000, για την ανάπτυξη των ετεροδομών των ημιαγωγών που χρησιμοποιούνται σε υψηλές ταχύτητες και στην οπτικοηλεκτρονική.

Τον Νομπελίστα καθηγητή υποδέχθηκαν στο Υδροθεραπευτήριο, ο Πρόεδρος του Προμηθέα  - Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Λόης και ο Διευθυντής του Loutraki Thermal Spa κ. Νίκος Πετρίτσης.

Κατά την επίσκεψη του ξεναγήθηκε σε όλους τους  χώρους του υδροθεραπευτηρίου, ενημερώθηκε  για την ιστορία των ιαματικών λουτρών και τις θεραπευτικές ιδιότητες του ιαματικού  νερού, γεύθηκε το πόσιμο ιαματικό νερό και  κολύμπησε στις σύγχρονες πισίνες υδρομαλλάξεων για τις οποίες  εξέφρασε τον θαυμασμό του.

Τον κ. Καθηγητή ευχαρίστησε ο κ. Λόης εκ μέρους του Δημάρχου για την τιμή που μας έκανε να επισκεφθεί  το Υδροθεραπευτήριο του Δήμου μας.

 

nobelistasnobelistasnobelistas
Αρχική | Επικοινωνία
2012 - 2017 © Loutraki Thermal Spa

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 - ΑΠΟΦΑΣΗ 46 - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 - ΑΠΟΦΑΣΗ 47 - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 - ΑΠΟΦΑΣΗ 12 | 12 Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης 20161125-ΤΕΥΔ V1.0

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 - ΑΠΟΦΑΣΗ 13 | 13 Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης 20161125-ΤΕΥΔ V1.0

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ | ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ