Διώξτε το Άγχος. Ξεκινήστε ένα νέο τρόπο ζωής με τη δύναμη της φύσης

Μήπως τελικά η καθημερινότητα, το άγχος και η ένταση έχουν καταβάλει τον οργανισμό μας και τις δυνάμεις μας;

Αν αισθανόμαστε κάπως έτσι, τώρα είναι η ώρα να προσέξουμε περισσότερο τον εαυτό μας και να βρούμε τον καλύτερο τρόπο διαφυγής από το στρες και τη ρουτίνα της καθημερινής μας ζωής.

Τώρα που είναι η αρχή της νέας σεζόν, ας κάνουμε κι εμείς την δική μας αρχή αναγέννησης του εαυτού μας, υιοθετώντας έναν νέο τρόπο ζωής, γεμάτο υγεία, ευεξία και ζωντάνια για την ψυχή και το σώμα μας.

Ξεκινήστε ένα νέο τρόπο ζωής!

Αναζωογονηθείτε με φυσικό τρόπο!

Στο Υδροθεραπευτήριο Ιαματικών Νερών Loutraki Thermal Spa θα ανακαλύψετε το δικό σας καταφύγιο αναζωογόνησης, χαλάρωσης και ευεξίας, θωρακίζοντας την άμυνα του οργανισμού και βελτιώνοντας την καλή φυσική σας κατάσταση.

Καταπολεμήστε το άγχος και ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας

Η ένταση και το άγχος, είναι συχνά οι κυριότερες αιτίες δημιουργίας προβλημάτων στην υγεία μας. Η Υδροθεραπεία, που βασίζεται στη θερμότητα του νερού, στην άνωση που δημιουργείται και στο υδρομασάζ που διενεργείται στις υπερσύγχρονες πισίνες του Σπα, προσφέρει στους λουόμενους χαλαρωτική και ανανεωτική διάθεση, απαλύνοντας ταυτόχρονα τα συμπτώματα που δημιουργεί το στρες και η ένταση της καθημερινότητας.

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά μυοσκελετικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σώμα μας με φυσικό τρόπο

Το Υδρομασάζ στις Πισίνες Ιαματικού Νερού του Loutraki Thermal Spa, είναι ο φυσικός σύμμαχός μας για την καταπολέμηση των πόνων στην πλάτη και του αυχένα, της ισχιαλγίας, της οσφυαλγίας, της  αρθρίτιδας κ.ά. Το Υδρομασάζ με Ιαματικό Νερό, είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για αποθεραπεία από μυϊκά προβλήματα και τραυματισμούς.

Υδροθεραπεία σε Ιαματικά Νερά για καλύτερη ποιότητα ζωής

Η Υδροθεραπεία στο Loutraki Thermal Spa, είναι μια εξαιρετική antistressθεραπεία με απόλυτα φυσικό τρόπο, όπου όλη η αρνητική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί στον οργανισμό αποβάλλεται, το άγχος απομακρύνεται, ενώ παράλληλα θωρακίζεται η άμυνα του οργανισμού και το ανοσοποιητικό σύστημα, προσφέροντας ευεξία, ηρεμία, και αναζωογόνηση, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωή μας.

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 - ΑΠΟΦΑΣΗ 46 - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 - ΑΠΟΦΑΣΗ 47 - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 - ΑΠΟΦΑΣΗ 12 | 12 Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης 20161125-ΤΕΥΔ V1.0

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 - ΑΠΟΦΑΣΗ 13 | 13 Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης 20161125-ΤΕΥΔ V1.0

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ | ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ